Asiakastarinat

Asiakastarinat

Hartelan allianssihankkeeseen kokonaissuunnittelun näkökulmaa

”Olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. Monitoimitalon suunnittelu on sujunut jouhevasti, vaikka aikataulu on ollut kireä. Kustannuslaskenta on pysynyt hyvin mukana nopeista aikataulumuutoksista huolimatta. Odotan todella positiivisin mielin allianssihankkeemme toteutusvaihetta.”

— Tommi Saarinen, Hartela Länsi-Suomi Oy:n Turun yksikön aluepäällikkö

Lue asiakastarina

Vexve: Koulutusta alueellisista BREEAM-luokituksista ja energiastrategioista

”Granlund Consultingin koulutus oli erittäin hyödyllinen ja poiki kehitysideoita myös omaan liiketoimintaamme. Suosittelen koulutusta lämpimästi, erityisesti kaikille niille, jotka ovat mukana suunnittelemassa, kehittämässä tai rakentamassa tulevaisuuden kestäviä kaupunkeja, Sustainable Smart Cities.”

— Anna-Stiina Boström, Vexve Oy, johtaja, yhteiskuntavastuu ja strategiset sidosryhmäsuhteet

Lue asiakastarina

Northern Horizon Capital

”Granlundin asiantuntijat myös herättelivät meitä nostamaan valmiustasoamme. Uskon, että DD-selvityksen arvoa lisäsi, että sen teki yksi maamme nimekkäimmistä, tunnetuimmista ja hyvämaineisimmista toimijoista.”

— Jussi Rouhento, Suomen maajohtaja, Healthcare-rahastomanageri, Northern Horizon Capitalin

Lue asiakastarina

Sirius Capital Partners

”Olemme käyttäneet Granlundin tai heillä työskentelevien asiantuntijoiden palveluja jo yli 10 vuotta kiinteistöjen hankintavaiheessa. Nyt aloitimme ensimmäisen laajamittaisen ja suunnitelmallisen yhteistyön kiinteistöjen omistuskauden aikana. Jo puolessa vuodessa se on osoittanut toimivuutensa.”

— Patrick Gylling, CEO, Sirius Capital Partners

Lue asiakastarina