Palvelut

Palvelut

Kustannus­ohjaus

Kustannus­ohjaus

Kartoitamme kanssasi rakennuksen erilaiset tarpeet ja haasteet sekä tulevaisuuden mahdollisuudet. Ennen kaikkea varmistamme yhdessä, että budjettisi pitää.

Omaisuuden hallinta

Omaisuuden hallinta

Yhteiskunnan muutokset ja ilmiöt heijastuvat nopeasti kiinteistöjen käyttöön ja kiinteistöomaisuuden arvoon. Me yhdistämme kanssasi tuottavan kiinteistön ja tyytyväisen, sitoutuneen käyttäjän.

Neuvonanto

Neuvonanto

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta edellyttää monien näkökulmien yhteensovittamista. Me tuomme aktiivisen vuorovaikutteisuuden kiinteistöalalle ja tarjoamme asiakkaillemme tapoja ajatella yhdessä.

Energia

Energia

Rakennetun ympäristön energiatehokkuus vaatii entistä monialaisempaa osaamista. Me autamme sinua matkallasi energia- ja kustannustehokkuuden edelläkävijäksi.

Ympäristö

Ympäristö

Vastuullisuus, vihreä rakentaminen ja resurssiviisaus ovat rakennus- ja kiinteistöalan kulmakiviä. Kanssamme voit seurata avainpaikalta alan kehitystä ja ennakoida uusia mahdollisuuksia.

Käyttäjät

Käyttäjät

Kiinteistöt ovat käyttäjiään varten. Haluamme tuoda ratkaisuja tilojen kustannustehokkaaseen hallintaan, hankintaan ja käyttöön.

Yrityksestä

Olemme kiinteistöliiketoiminnan uusi suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus.Tarjoamme kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita, mukaan lukien kiinteistöomaisuuden hallinta, kustannusohjaus, kiinteistöjohtaminen sekä energia- ja ympäristökonsultointi.

Teemme asiakkaistamme edelläkävijöitä seuraamalla kiinteistöliiketoiminnan megatrendejä. Tavoitteenamme on luotsata sinut selkeästi rahassa mitattaviin ja ympäristöä kunnioittaviin tuloksiin.

Toimintamme keskiössä on loppukäyttäjän ja hänen tarpeidensa ymmärtäminen sekä avoimuuden lisääminen kiinteistöalalla.

Asiantuntijajoukkomme kasvaa kokoajan, aloitimme 20 hengen voimin kesällä 2015 ja 2016 vuoden alussa meitä on jo 60. Toimimme osana Granlund-konsernia, joka työllistää lähes 700 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä.

Granlund Consulting pähkinänkuoressa:
Perustamisvuosi 2015
Hallituksen puheenjohtaja Pekka Metsi
Toimitusjohtaja Miia Anttila
Johtoryhmä Miia Anttila, Ville Reinikainen, Ritva Rissanen, Piia Sormunen ja Heli Kotilainen
Tutustu asiantuntijoihimme Osaajat ja yhteys -sivustolla