Energia

Rakennetun ympäristön energiatehokkuus vaatii entistä monialaisempaa osaamista. Me autamme sinua matkallasi energia- ja kustannustehokkuuden edelläkävijäksi.

Kokonaisvaltainen ajattelu yhdistettynä kiinteistön käyttäjien toiveisiin, uuden teknologian mahdollisuuksiin ja EU-direktiivien täytäntöönpanoon muokkaavat energiatehokkuuden toimintakenttää jatkuvasti.

Vahva insinööriosaaminen on tärkeää, mutta pelkästään se ei enää riitä. Ratkaisuja haetaan monipuolisen asiantuntijaryhmän, käyttäjän ja omistajan yhteispelillä. Pohdintaa tehdään erilaisissa työpajoissa, huippuluokan simulointisovelluksia, bigdataa ja pilvilaskentaa hyödyntäen.

Me tarjoamme alan monipuolisimman palveluvalikoiman ja ylivoimaisesti parhaan laskentaosaamisen sinun käyttöösi, olit sitten kiinteistön omistaja, käyttäjä, kehittäjä, kaavoittaja, energialaitoksen edustaja tai kiinteistö- ja rakennusalan kollega.

Palvelumme kattavat laajasti koko rakennetun ympäristön energiatehokkuuden kehittämisen. Erikoisosaamistamme on laajojen kiinteistömassojen energiajohtaminen, haastavien hybridiratkaisujen kustannusoptimointi ja alueelliset energiaratkaisut. Ratkaisemme myös pienemmätkin haasteesi, niin uusiutuvan energian kysymyksissä kuin yksittäisen rakennuksen energiatehokkuuden kehittämisessä.

Energia

Haluatko kuulla lisää?

Ville Reinikainen
Toimialajohtaja, energia (Director, Energy)

etunimi.sukunimi@granlund.fi
050 541 5375

Lue lisää »

Jaa artikkeli