Kustannus­ohjaus

Kartoitamme kanssasi rakennuksen erilaiset tarpeet ja haasteet sekä tulevaisuuden mahdollisuudet. Ennen kaikkea varmistamme yhdessä, että budjettisi pitää.

Kustannusohjauspalveluidemme avulla etsimme yhdessä oikeat vaihtoehdot rakennuksesi kustannustehokkaaseen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Palveluidemme avulla yhdistämme laskelmien kautta saatavan tarkan tiedon kokonaisvaltaiseen kustannusohjaukseen. Haluamme varmistaa kustannuslaskelmin budjetissa pysymisen hankkeesi edetessä ja etsimme kanssasi ratkaisuja esiin tuleviin haasteisiin.

Tarjoamme sinulle helposti ja kattavasti tietoa koko kiinteistökannan lyhyen ja pitkän aikavälin riskeistä, korjaus- ja kunnossapitotarpeista sekä erityisesti niiden kustannusvaikutuksista. Haluamme auttaa kiinteistön omistajaa varmistamaan hankkeen investointibudjetin pitävyyden, sillä toimiva kiinteistö on edellytys hyvälle vuokratasolle ja positiiviselle kassavirralle.

Kiinteistökehittäjille tarjoamme luotettavaa osaamistamme eri käyttö- ja suunnitteluratkaisujen investointi- ja käyttökustannusten arviointiin. Haluamme auttaa tekemällä pitkän tähtäimen kiinteistökehitystä, arvioimalla kohdetta myynnin, ylläpidon ja kehitysmahdollisuuksien näkökulmista.

Tarkat määräluettelomme auttavat sekä rakennusliikkeitä että rakennuttajia luotettavien kustannusarvioiden laatimiseen niin peruskorjaus- kuin uudisrakennushankkeissa.

Olemme kumppani myös kiinteistön käyttäjälle, tarjoamalla osaamista vuokralaismuutostöiden budjetointiin sekä neuvontapalvelua muutostöiden vaikutuksista toiminnan kannattavuuteen.

Kustannus­ohjaus

Haluatko kuulla lisää?

Jari Salmi
Toimialajohtaja, kustannusohjaus (Director, Cost Management)

etunimi.sukunimi@granlund.fi
043 820 0487

Lue lisää »

Jaa artikkeli