Neuvonanto

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta edellyttää monien näkökulmien yhteensovittamista. Me tuomme aktiivisen vuorovaikutteisuuden kiinteistöalalle ja tarjoamme asiakkaillemme tapoja ajatella yhdessä.

Kiinteistöalan toimijoilla on paljon tietoa ja osaamista, mutta informaatio on usein hajallaan ja vaikeasti saavutettavissa. Kokoamalla toimijat saman pöydän ääreen, mahdollistamme vuorovaikutuksen eri asiantuntijoiden kesken sekä tiedon siirtymisen keskustellen eri toimijoille. Näin saavutamme parempia lopputuloksia, puhumme sitten kiinteistöjen strategiaprosesseista, sisäilman olosuhteista kuin alueellisista energiaratkaisuistakin.

Tuomme asiakkaillemme uudenlaisia palveluita kilpailukyvyn kasvattamiseen sekä mahdollisuuden nähdä, pohtia ja arvioida omia projekteja sekä löytää uusia mahdollisuuksia. Toimintamme keskiössä on vuorovaikutteisuus ja tehokkuus, joiden vahvuus näkyy erityisesti Big Room -työpajoissamme. Yhdistämme yrityskoulutuksen ja konsultointipalvelut yhdeksi, asiakkaille lisäarvoa tuottavaksi palveluksi.

Tavoitteenamme on lisätä alan avoimuutta ja osaamista. Asiantuntijoidemme tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus ovat asiakkaidemme käytettävissä niin keskustelukumppaneina kuin pidemmissä projekteissa projektikoordinaattoreina, asiakkaidemme rinnalla arkipäivän toiminnassa.

Rakennamme yhdessä vastuullista, kilpailukykyistä kiinteistöliiketoimintaa.

Neuvonanto

Haluatko kuulla lisää?

Piia Sormunen
Toimialajohtaja, neuvonantopalvelut (Director, Advisor Services)

etunimi.sukunimi@granlund.fi
040 653 3118

Lue lisää »

Jaa artikkeli