Omaisuuden hallinta

Yhteiskunnan muutokset ja ilmiöt heijastuvat nopeasti kiinteistöjen käyttöön ja kiinteistöomaisuuden arvoon. Me yhdistämme kanssasi tuottavan kiinteistön ja tyytyväisen, sitoutuneen käyttäjän.

Noin puolet kansallisvarallisuudestamme on kiinni kiinteistöissä. Uudet työskentelytavat ja palveluiden murrostilat edellyttävät myös kiinteistökannan taipumista nykypäivän vaatimuksiin. Me muovaamme ja kehitämme kanssasi kiinteistökantaa ja kiinteistöhallintaa siten, että muutostilanteet ovat hallittuja ja kääntyvät vahvuudeksesi.

Luomme kiinteistön omistajalle työkaluja, joilla hallitaan budjetointia, kiinteistö- ja toimitilastrategiaa sekä kunnossapito- ja ylläpitoprosesseja. Olemme valmiita antamaan tukemme myös ylläpidon organisointiin ja vastuujakoon liittyvissä kysymyksissä niin vuokranantajan kuin vuokralaisenkin näkökulmasta.

Jatkuvalla, vuodesta toiseen rullaavalla tuella sekä suoralla yhteydellä omistajan kirjanpito- ja huoltokirjajärjestelmään viritämme ylläpidon tehokkuuden uudelle tasolle. Samalla pidämme huolen siitä, että valveutuneiden käyttäjien tarpeet täytetään ja asianmukaiset sisäolosuhteet taataan.

Kiinteistökauppatilanteissa haluamme tukea kiinteistön omistajia päätöksenteossa, koskien niin teknisiä kysymyksiä kuin ympäristöasioitakin. Tarjoamme palvelua sinun tarpeestasi käsin, olipa kyse yksittäisen kiinteistön tai suuren kiinteistöportfolion myyntitilanteesta tai ostoaikeista.

Kokoamme kiinteistönkehittäjälle tarpeenmukaisen teknisen lähtötietoaineiston sekä kannustamme ja ohjaamme soveltamaan energiatehokkuuden lisäksi myös muita kestävän kehityksen periaatteita siten, että hyödyt näkyvät ylläpidossa johdonmukaisempana ja kustannustehokkaampana toimintana. 

Kutsumme teidät Big Room -työpajaan kehittämään kiinteistöstrategiaa ja työskentelemään hyvien sisäolosuhteiden saavuttamiseksi.


Omaisuuden hallinta

Haluatko kuulla lisää?

Ritva Rissanen
Toimialajohtaja, omaisuudenhallinta (Director, Real Estate Management)

etunimi.sukunimi@granlund.fi
040 575 9454

Lue lisää »

Jaa artikkeli