Ympäristö

Vastuullisuus, vihreä rakentaminen ja resurssiviisaus ovat rakennus- ja kiinteistöalan kulmakiviä. Kanssamme voit seurata avainpaikalta alan kehitystä ja ennakoida uusia mahdollisuuksia.

Tarjoamme teille ympäristömanagerin palvelut yrityksenne ympäristöasioiden hallintaan. Ympäristömanageri on asiakkaalle kustannustehokas, varma ja riskitön asiantuntijaresurssi, joka toimii projektiluonteisesti ympäristöpäällikkönne tukena tai hoitaa halutessanne yrityksenne ympäristöpäällikön tehtävät.

Haluamme auttaa niin kiinteistönomistajaa kuin sen käyttäjää ympäristönäkökulman huomioimisessa. Kanssamme kiinteistönomistaja varmistaa kiinteistöjensä arvon säilymisen sekä säästää ylläpidon kustannuksissa ja tarjoaa myös kiinteistön käyttäjälle houkuttelevia ja mielekkäitä toimintaympäristöjä, joissa ihmiset viihtyvät paremmin.

Ympäristösertifioinnit auttavat kiinteistökehittäjiä löytämään matalammat rahoituskustannukset ja kasvattamaan kiinteistön arvoa. Aluesertifiointipalvelujemme avulla kaavoittajat ja kiinteistökehittäjät voivat hallita tehokkaammin aluehankkeiden ympäristönäkökulmia sekä toteuttaa viihtyisiä, asukkaita ja yrityksiä houkuttelevia alueita. Selvitysten kautta tuomme myös kiinteistösijoittajille mahdollisuuden hallita tehokkaasti kiinteistökauppatilanteiden ympäristöriskejä ja vastuita.

Autamme ympäristöjohtajia yritysvastuuimagon luomisessa ja alan parhaiden käytäntöjen selvittämisessä ja omaksumisessa. Etsimme myös ratkaisuja ympäristöjalanjäljen pienentämiseen yhdessä tuotekehittäjien ja rakennusmateriaalivalmistajien kanssa sekä tuotamme heidän asiakkailleen suunnattua tietoa tuotteiden ympäristöominaisuuksista. Kartoitamme tulevia ympäristövaatimuksia ja uudistuksia ja tarjoamme tietoa muutoksiin sisältyvistä mahdollisuuksista sinun näkökulmastasi.


Ympäristö

Haluatko kuulla lisää?

Heli Kotilainen
Toimialajohtaja, ympäristö (Director, Sustainability)

etunimi.sukunimi@granlund.fi
040 579 3611

Lue lisää »

Jaa artikkeli