Hyvinvoiva tila

Kiinteistön käyttäjien hyvinvoinnin merkitys kasvaa koko ajan. Kun sisäilmasto on kunnossa ja fiilis on kaikin puolin hyvä, myös työn tuottavuus paranee. Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa, joten on tärkeää, että myös viihdymme sisällä.

Granlundin uusi Hyvinvoiva tila -konsepti tarkastelee niin rakennuksen kuin kiinteistön käyttäjien hyvinvointia ja määrittelee keinot sen parantamiseen. Arvioimalla sisäilmaa, valoa, aktiivisuutta, viihtyisyyttä, fiilistä ja ravintoa, saadaan kokonaisvaltainen näkemys tilojen toimivuudesta. 

Konsepti sisältää ennakkoselvityksen, työpajan ja konkreettiset toimenpide-ehdotukset hyvinvoivan tilan saavuttamiseksi. Seurannassa hyödynnetään digitaalista palvelua Granlund PULSEa, joka yhdistää kiinteistön käyttäjien palautteen rakennusautomaation antamaan olosuhdetietoon.

Positiivinen käyttäjäkokemus edistää keskittymistä ja sitä kautta myös työn tuottavuutta. Hyvinvointi vaikuttaa myös laajemmin positiiviseen yrityskuvaan, tila on houkutteleva niin käyttäjän kuin asiakkaan näkökulmasta.

Katso webinaari Hyvinvoiva tila –konseptista

Katso video olosuhteiden seurannasta

 

Yhteistyökumppanimme:

Tilamuotoilutoimisto Profit Interior – koska tila on enemmän kuin paikka

Moodmetric-älysormus – yksinkertaisin tapa hallita stressiä ja palautumista

Vibemetrics – palvelu fiilisten reaaliaikaiseen, anonyymiin mittaamiseen Granlund PLUS – vaikuttavaa valaistusta, toimivaa av-tekniikkaa ja akustiikkaa
       

Ympäristö

Haluatko kuulla lisää?

Heli Kotilainen
Toimialajohtaja, ympäristö (Director, Sustainability)

etunimi.sukunimi@granlund.fi
040 579 3611

Lue lisää »

Robert McGrath
Johtava asiantuntija (Senior Consultant)

etunimi.sukunimi@granlund.fi
050 315 2433

Lue lisää »

Jaa artikkeli